VÅRE TJENESTER

AS EPA Maskinstasjon er en allsidig maskinentreprenør, og tilbyr et bredt spekter tjenester innen vårt fagfelt. Med dyktige ansatte og solid erfaring i vår bransje kan vi hjelpe deg med drenering, massetransport, vann og avløp, muring/natursteinsmuring, sprengning, generelt grunnarbeid og relaterte tjenester. Ingen oppdrag er for store eller for små, og vi utfører arbeid for både privatpersoner, bedrifter og offentlige aktører.

I tillegg til faglig sterke ansatte kan vår bedrift skilte med en oppdatert og allsidig maskinpark: Hitachi 8 tonns gravemaskin, Cato 14 tonns gravemaskin, Wacker Neuson 3,8 tonns gravemaskin, 16-tonns vals, rototilt og skuff.

DINE INTERESSER IVARETAS

Som entreprenørbedrift legger vi vår stolthet i å levere resultater i henhold til både regelverk og kundens spesielle krav. Med AS EPA Maskinstasjon på lag kan du stole på å bli hørt og ivaretatt som kunde. Alle oppdrag starter med åpen dialog og grundig forventningsavklaring, og du vil få et fast pristilbud å forholde deg til. Med Sentral godkjenning er AS EPA Maskinstasjon et sikkert valg av aktør for alle dine anleggsoppdrag.

VI TILBYR

Drenering
Massetransport
Vann og avløp
Muring/naturstein
Sprengning

Grunnarbeid

HAR DU SPØRSMÅL OM VÅRE TJENESTER?

Kontakt oss